Wednesday, November 11, 2009

musim....

Dah nak tibe musim2 org kawin... musim paling penat tapi berbaloi.. musim cuti skolah.. kalau orang lain bawak anak2 g makan angin.. akak lak kene keje.. keje yang seronok walaupon penat :)..


saje attach gamba2 yang lepas.. citer kosong je x best ..Menguruskan majlis seperti ini bukan perkara remeh.. ianya memerlukan tumpuan dan ketelitian serta komitmen 100%.. mengenali customer kita dgn lebih dekat supaya apa yang mereka inginkan menjadi kenyataan...

Bermacam kerenah .. tapi sebagai pengurus majlis kami mesti menanamkan sikap positif serta sentiasa senyum *walau hakikatnya hati bagai nak berterabur geramnya...hahahanya kerana ingin memastikan mereka mendapat kepuasan dengan ape yang mereka laburkan berbaloi, namun ada juga idea mereka yang kami rase x sesuai dan kami mesti tau menapis dan memberikan sebab serta idea bagus supaya mereka juga setuju dan sependapat dgn idea kami..Walau penat .. walau jenuh.. walau berkecai hati pon, ini kerja kami dan kami akan terus berusaha memperbaiki setiap kelemahan serta setiap ucapan terima kasih .. senyum lebar di akhir setiap majlis tuan rumah adalah amat2 mencairkan hati kami... seolah2 hati yang tadinya berkecai2 melayang2 bak di tiup angin.... Alhamdulillahngee hehehe... hewah bermadah helah akaQ..


Apepun kawan2 yang sama2 dlm bidang ini teruskan perjuangan.. dan mari kite bersiap untuk kerja seterusnya..yeeehaaaa!!!Selamat Datang Musimssss Kawin2 :D


Tunggu post terbaru kami yerrrr....

1 comment:

Ruziawati Bukhari said...

caiyok! awien! caiyok!! kuat semangat ok!! bt bisnes ni kena kuat.. jgn mudah berputus asa dgn alasan yg remeh temeh.. u must b strong!! penat2 pun.. pulangannya berbaloi.. dua2 pihak berpuas hati.. mm.. berbaloi2 rasanyakan? hee.. tq wishkan anniversary t.. sama tahun ye kita kawin? hok aloh!! ehhe..

u take care.. muah!! sayang kamu!!

Post a Comment